Swiitol E18 Pro 18W – лазерен гравир за дърво, метал, кожа и акрил

Swiitol E18Pro предлага прецизно гравиране с висока скорост на различни материали

Ако искате да творите любителски или професионално със собствено студио за гравиране, това вече е достъпна възможност. Устройството, което представяме тук, доказва защо.

Лазерният гравир Swiitol E18 Pro 18W е иновативен продукт с интегрирана структура и много висока скорост на работа – 3600 мм/мин. Цената му е отлична за възможностите, които предлага – моделът струва само €299 след купон за отстъпка SWTE18PR в глобалния онлайн магазин Cafago и се доставя безплатно от европейски склад. Подходящ е за работа с дърво, метал, кожа и черен акрил.

Swiitol E18Pro е оборудван с мощен 18W лазер

Цялостната рамка на устройството е направена от алуминиева сплав. На практика, можете да започнете да използвате гравира почти веднага след изваждане от кутията. Долната рамка е оформена като едно цяло, а водещата релса по оста X работи с малки вибрации, като гарантира, че машината не се разклаща дори при висока скорост от 36000 мм/мин;

За да направи машината по-красива и структурата по-стабилна, производителят на Swiitol E18 Pro е приложил иновативна схема за свързване на веригата. Кабелният сноп върви гладко без оплитане, благодарение на което удължава живота на проводника.

Лазерът от второ поколениеи значително подобрява възможностите за рязане

Този лазерен гравир идва с нова 32-битова дънна платка, която е по-интелигентна и обработва по-бързо данните, като и с допълнителни аксесоари за активиране на автофокус и възобновяване на гравирането от мястото на прекъсване след изключване.

Swiitol E18Pro използва процес на компресиране на лазерната точка ​​от второ поколение, който допълнително я компресира ​​и значително подобрява възможностите за рязане. В сравнение с машини от същото ниво, капацитетът на рязане е увеличен с 20%.

Гравирането на сувенири и различни дървени фигури е типично приложение на Swiitol E18 Pro

Ултра фината зона на фокусиране на лазера е намалена до 0,08×0,08 мм. Лазерът с висока плътност може лесно да изреже борово дърво с дебелина 15 мм и черен акрил с дебелина 15 мм чрез множество разрези. Освен това лазерът е оборудван стандартно с модул за позициониране с червена светлина, който прави процеса на гравиране по-бърз и по-точен.

В допълнение, новият 18W лазер на Swiitol E18Pro има вграден модул за фокусиране, който не изисква използване на инструменти. Патентованият двуслоен дизайн на капака осигурява дълготрайна употреба без запушване или замърсяване на лещата, което значително удължава живота на лазера.

Swiitol E18 Pro има интегрирана конструкция, която го прави по-устойчив и лесен за използване

Нов е и дизайнът на филтъра за защита на очите. Панорамният протектор на филтъра предпазва очите много по-добре, като филтрира 97% от ултравиолетовата светлина. Операторът и хората около него могат да си спестят неудобството да носят предпазни очила, докато гледат лазерното гравиране.

Swiitol E18Pro е придружен от мобилно приложения Burnlab за управление и контрол, което е достъпно за Android и iOS устройства (можете също да сканирате QR кода на ръководството за потребителя, за да го изтеглите). Приложението е малко като обем и многофункционално.

Swiitol E18 Pro се доставя в комплект с множество принадлежности

Гравирът е снабден и с бутон за аварийно спиране. Ако възникне неочаквана ситуация, машината може да бъде спряна по всяко време. Освен това е наличен превключвател за нулиране. Съвместими е с популярни софтуери за гравиране като LaserGRBL и LightBurn, платформи Windows и Mac, файлови формати NC, BMP, JPG, PNG, DXF и др.

Можете да купите лазерния гравир тук: Swiitol E18 Pro 18W Laser Engraver – за €299 с купон за отстъпка  SWTE18PR и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Набор от аксесоари подобрява потребителското изживяване със Swiitol E18 Pro

За по-пълноценно използване, можете да купите машината заедно с аксесоари. Swiitol E18 Pro 18W в комплект с аксесоари – въртяща се ролка по оста Y, въздушна помощна помпа, 8 броя подложки за височина и работна маса с форма на пчелна пита 400×400 мм – се предлага за €439 (отстъпка 43%) и безплатна доставка.

Коментар