Мини компютър Ninkear – за работа, учене и развлечение

Ninkear Mini PC е компактен, лек и икономичен компютър за различни приложения

Ако търсите компактен и евтин компютър за работа, учене, развлечение и други приложения, устройствата от категория “мини PC” ще отговорят на очакванията ви. Те имат малки размери, прилична производителност и цена, на която трудно ще устоите. Представяме един такъв модел.

Мини компютърът Ninkear N9 Mini PC се отличава с висока производителност на база Intel процесор, достатъчно голяма памет и широко разнообразие от портове. А цената е наистина неустоима – моделът струва сега само €149,99 (обявената отстъпка е 58%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Ninkear Mini PC тежи има размери 128х128х45 мм и тежи само 370 грама

Да разгледаме по-подробно характеристиките на устройството. Както казахме, това е доста компактен РС с размери 128х128х45 мм и тегло едва 370 грама, тоест може да го разположите навсякъде, без да пречи и заема голямо място. Когато към него свържете външен монитор, клавиатура и мишка, ще получите пълноценна компютърна конфигурация за работа, учене, развлечение. Може да го ползвате също за презентации с проектор, за видеонаблюдение и други приложения.

Ninkear N9 Mini PC разполага с богат набор от интерфейси. На тази малка кутийка ще откриете множество портове: 4 х USB 3.0, 1 х HDMI, 1 х DP и 1 х Type-C, а също така RJ-45 LAN порт 10/100/1000Mbps и стандартен 3,5-мм аудио порт. На практика имате всичко необходимо за свързване на всякакви периферни устройства към вашата мини РС конфигурация. Компютърът идва с Windows 11, но може да се използва също с Linux дистрибуции като Ubuntu.

Ninkear Mini PC разполага с широк набор от портове за свързване на устройства

Що се отнася до производителността, компютърчето разчита на 12-то поколение Intel процесор N95 (Alder Lake-N) с четири ядра и четири нишки, който работи на тактова честота до 3,4GHz в турбо режим (базова 1,10GHz) и включва 6MB смарт кеш. За графиката се грижи интегрираният GPU Intel UHD Graphics на 1,20 GHz, който поддържа 4K резюлюция и триекранна конфигурация.

Ninkear N9 Mini PC разполага с достатъчно памет за многозадачност. Вградената оперативна памет е 8GB от тип DDR4 3200MHz на един SO-DIMM порт, с възможност за разширение до 32GB. Постоянната памет е във вид на M.2 SSD с капацитет 256GB и интерфейс SATA 3.0 със скорост 6Gbps (максималният поддържан SSD капацитет е 4TB). С подобни параметри мини компютърът ще се справи с ежедневните офис приложения и забавленията с филми и видео.

Към Ninkear Mini PC можете да свържете три външни екрана

Това симпатично мини РС предлага и безжични комуникации. Поддържа двубандов Wi-Fi 2.4/5.0GHz IEEE 802.11ac за достъп до интернет и Bluetooth 4.2 за свързване на близки устройства като аудиоколонки, например. Тоест имате пълна жична и безжична свързаност, според предпочитанията ви.

Ninkear N9 Mini PC е икономично устройство, което консумира само 12W енергия. Захранва се с адаптер, включен в комплекта, от стандартната електрическа мрежа. Заслужава да се отбележи и ефективното охлаждане. Мини компютърът използва както обикновен охлаждащ вентилатор, така и вътрешно охлаждане на компонентите, за да осигури стабилна работа при високо натоварване.

Мини компютърът е подходящ за използване в най-различни сценарии

Можете да купите този мини РС изгодно тук: Ninkear N9 Mini PC – за €149,99 и безплатна доставка от европейски склад. Комплектът включва самият компютър, захранващ адаптер и ръководство за потребителя.

Коментар