ETERNUS DX600 S6: Хибридно решение за съхранение на данни за вашия бизнес

ETERNUS DX600 S6 позволява на организациите да консолидират данните си в единна, ефективна и надеждна система за съхранение (графика: Fujitsu)

В съвременната дигитална ера компаниите създават и съхраняват повече данни от всякога. С нарастването на големите данни, изкуствения интелект и интернет на нещата, необходимостта от надеждно и ефективно решение за съхранение никога не е била по-голяма. Тук идва на помощ ETERNUS DX600 S6 на Fujitsu – хибридно решение, създадено да отговори на предизвикателствата за обединяване на огромните обеми от данни в единна система за съхранение, като същевременно предлага висока производителност, икономически ефективен капацитет и цялостна автоматизация.

ETERNUS DX600 S6 е многофункционално и мащабируемо решение, което предоставя на бизнеса възможността да балансира производителността и разходите според специфичните си нужди. С интелигентните инструменти за автоматизация, управлението на различни нива на съхранение като NVMe, SSD, SAS и Nearline SAS е много лесно. Или с други думи – компаниите могат да надграждат своите сторидж системи без да се притесняват за проблеми със съвместимостта.

Една от ключовите характеристики на това решение е усъвършенстваната технология за оптимално съхранение. Компресията, дедупликацията и интелигентното използване на дисковото пространство могат значително да намалят необходимия капацитет за съхранение, което води до намаляване на разходите. Освен това гъвкавите опции за конфигурация позволяват на компаниите да разпределят ресурси според специфичните си изисквания, като гарантират, че те получават оптималното от направените инвестиции за съхранение.

Друг важен аспект на системата ETERNUS DX600 S6 е нейното автоматизирано управление на качеството на услугата (QoS). Това позволява на организациите да задават приоритети и определени срокове за реагиране за конкретни приложения, като се гарантира, че на критичните приложения се предоставят необходимите ресурси за оптимално изпълнение. Функцията на системата Automatic Storage Tiering (AST) осигурява допълнителна I/O производителност, когато е необходимо, като гарантира наличието на достатъчно ресурси за справяне с пиковете в търсенето.

Серията ETERNUS DX600 S6 включва цялостни функции за disaster recovery, като (а)синхронна репликация и прозрачно превключване за приложенията на достъпа до дисковите ресурси при отказ, за да се гарантира високата наличност на критичните данни. Това е особено важно за организациите, които работят в регулираните отрасли, като например финансите или здравеопазването, когато наличността на данни е критичен елемент от съответствието.

ETERNUS DX600 S6 е проектиран с последователен дизайн на хардуерни и софтуерни компоненти, което улеснява управлението и поддръжката. Фамилната концепция също така позволява на компаниите лесно да добавят нови системи за съхранение към съществуващата си инфраструктура, без да се налага да се притесняват за проблеми със съвместимостта.

В заключение, хибридният сторидж ETERNUS DX600 S6 на Fujitsu е стабилно и универсално решение, което разглежда предизвикателствата на консолидирането на данните в единна система за съхранение. С високата си производителност, икономически ефективен капацитет и цялостна автоматизация, ETERNUS DX600 S6 е идеално решение за всеки бизнес. Неговите усъвършенствани технологии за дедупликация и компресия, гъвкави опции за конфигурация и автоматизирани функции QoS и AST го правят надеждно и ефективно решение за управление и защита на критичните данни. Фамилната концепция и постоянството в дизайна между всички системи – от среден до висок клас, както и цялостните му функции за disaster recovery, го правят сигурно и надеждно решение за организациите, които работят в регулираните индустрии.

Накратко, ETERNUS DX600 S6 е решение, което може да се развива и адаптира към променящите се нужди на бизнеса – това го прави интелигентна инвестиция за всяка организация, която се стреми да консолидира данните си в единна, ефективна и надеждна система за съхранение.

съдържание от АЛСО България