По-ниски месечни сметки и неограничени разговори в мрежата на Globul

София, 23 март 2009 г. – Абонатите на новата услуга GLOBUL HOME & FRIENDS ще могат да провеждат безплатни и неограничени разговори с един мобилен номер от мрежата на GLOBUL и да ползват до 300 включени минути на месец за разговори с други трима приятели от мобилната мрежа на оператора.

Услугата GLOBUL HOME & FRIENDS позволява ползването едновременно на фиксиран и мобилен номер през домашния фиксиран телефон.

Клиентите на новата услуга могат да провеждат разговори и по двете линии като системата автоматично и без никакви предварителни настройки избира коя от линиите да бъде използвана за изходящи разговори в зависимост от набрания от потребителя номер. По този начин, всички разговори се провеждат по по-изгодната за клиента линия и позволяват намаляване на месечните сметки за разговори и по-удобно управление на разходите за комуникация.

Освен това, в зависимост от срока на сключения договор, потребителите на GLOBUL HOME & FRIENDS ще разполагат и с до 50 включени минути на месец за селищни и междуселищни разговори и за международни разговори до страните и мрежите от Зона 1 през фиксираната линия.

Потребителите, които сключат двугодишен абонаментен договор за услугата GLOBUL HOME & FRIENDS до 30 април 2010 г. месечната такса за първите три месеца ще бъде само 5 лв. (вместо 9,90 лв.) и ще получат безплатен фиксиран телефонен апарат.

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар