Мобилна игра разкри мега желания за помощ на другите

„Искам да направя подарък за приятелката ми – очна операция. Не желая друго”. Това е мечтата на LOOP-ър, участник в играта „LOOP Мега желание”.
“С тези пари бих искал да помогна на учителя си и малката му дъщеря, които претърпяха инцидент и обгоряха. Малката Алекс се нуждае от серия пластични операции, за да води нормален детски живот”, пише друг регистрирал се на Loop.bg.
Сред публикуваните мечти е и тази: “Искам да отворя център за работа с деца, включително и за такива в неравностойно положение. Вече имам готов проект”. Това са част от желанията на абонатите на най-младата мрежа в България, изнесени от Мобилтел.
Освен да помагат на другите, абонатите на LOOP мечтаят за уникални пътешествия и шумни купони.
 “Онова, за което най-много мечтая, е истинско вълнуващо приключение с балон. Искам с най-добрата ми приятелка да обиколим България, да почувствам тръпката да полетя”, пише в Loop.bg 25-годишната Златина.
“Със стоте хиляди ще направя купон с отворени врати в Студентски град”, е желанието на 19-годишния Мариян. А 23-годишната Мирела иска да отвори собствен караоке клуб.
Над 1600 желания само за седмица регистрира Loop.bg. Мобилтел стартира уникалната игра на 11 декември т.г. За участие в надпреварата с личния си мобилен номер могат да се регистрират всички LOOP абонати, както и в оценяването на самата Интернет страница и чрез SMS на кратък номер 1883.
Състезанието ще продължи до 25 декември, като всеки ден един от гласувалите печели преносим компютър. Големият финал, на който ще бъде избран победителят, ще се състои на 27 декември.

Коментар