Део се впуска в 3D приключение

Симпатичният телевизионен водещ Деян Славчев – Део озвучава „душата на глутницата” – вълкът Хъмфри в 3D анимационната комедия „Алфа и Омега”. Негова абсолютна противоположност е Кейт – „Желязната лейди”, която ще чуем с гласа на младата актриса Вили Марковкса, съобщи Форум Филм България.

„Хъмфри е от работническата класа на вълците, така да се каже”, споделя с усмивка Део. „Той е омега вълк и е душата на глутницата, със страхотно чувство за хумор. Алфите са хубави, красиви, а той се опитва да компенсира тези липси с чувството си за хумор, точно както и аз самия в живота”.

За разлика от него, „Кейт е лидер. Тя е много борбена и емоционална. Тя е бунтар и, честно казано, аз се припознавам в нея”, разказва за героинята си Вили Марковска, която за първи път в кариерата си дублира анимационен герой.

Хъмфри си пада по остроумията и хапливите забележки и по цял ден се мотае с разнородната си компания от вълци купонджии и катерици любители на видеоигрите. Кейт е алфа: дългът, дисциплината и ловките поразителни движения в стил Лара Крофт са в кръвта й. Мотото на Хъмфри е „Разсмей ги”. Мотото на Кейт – „Аз съм шефът”.

„Алфа и Омега” приключението им започва, когато двамата неочаквано са заловени от рейнджъри и откарани в другия край на страната. В света на вълците, по неписан закон, представителите на алфа и омега никога не се смесват, сприятеляват и събират по двойки.

Като дъщеря на водача на западната глутница, Кейт трябва да се омъжи за Гарт, Алфа син на лидера на източната глутница и да скрепи отношенията между двете враждуващи иначе глутници. Със силното си чувство на отговорност, Кейт отчаяно иска да стигне навреме за сватбената церемония с Гарт и да предотврати войната между глутниците. Така единственият й избор, за да се върне вкъщи, е да се съюзи с Хъмфри.

Докато двамата се опитват да се върнат у дома, опасностите ги дебнат отвсякъде. Качване на стоп, крайпътни закусвални, гневни мечки, обидчиви бодливи прасета и гъсок, играещ голф със своето кади – патока Пади, са само част от щурите им приключения по пътя. Скоро обаче Кейт и Хъмфри откриват, че от преживяното заедно между тях се е зародило ново чувство – любовта.

Българската премиера на 3D анимацията „Алфа и Омега”  е на 5 ноември. Подробности са достъпни на facebook страницата на филма.

Коментар