Тъга и безсмъртие в аматьорски видео клип

Невероятни изпълнения може да открие човек във видео вселената YouTube. Често това става случайно, когато търсите един или друг любим певец и прескачате от клип на клип. Просто благодарете на съдбата, че ви е дарила с късмета да попаднете на бисер…

“What If” е парче, което всеки фен на Колдплей знае и обича. Но един почитател на групата е отишъл по-далеч от това да слуша прехласнат любимата си песен. “Stever09” – за когото се знае само, че е на 25 години (от регистрацията му в YouTube), е качил в сайта разтърсващ видео клип по “What If”.

Без да блести с високо качество на записа и специални ефекти, клипът грабва с дълбочина на посланието и с преливащата от чувственост музика на Колдплей. “What If” на “Stever09” е гледан близо 2,2 милиона пъти, откакто е пуснат в YouTube – през март 2007 година.

“Това е Топ 3 вдъхновяващо видео, което съм виждал през живота си. Накарахте много хора да плачат от вълнение с работата си”, казва фен в страницата на автора.

Клипът представя тъгата на възрастен мъж от загубата на любимата му. Освен сълзи “What if” провокира у аудиторията и желание за безсмъртие.

“Възрастта е предотвратима болест. Трябва да оставим религията настрана и да работим в науката, за да спрем тази трагедия”, пише друг от коментаторите.

“Ами ако Колдплей никога не са съществували? Какво става, ако те никога не бяха изпяли тази песен? Ами ако никога милиони хора не бяха чули тази песен? Тогава? Тогава ние ще живеем завинаги в съжаление”, казва фен на групата.

по темата: „Тъга и безсмъртие в аматьорски видео клип”

добавете коментар...

  1. lozan

    Благодаря!

Коментар