Buljobs придоби сайта mycv.bg

Buljobs.bg съобщи, че разширява своята мрежа от услуги с придобиване на онлайн портала за работни позиции mycv.bg. Стойността на сделката не беше обявена.

Информационна платформа Buljobs.bg събира на едно място всички обяви за свободни работни места както от частния, така и от държавния сектор. Kомпанията планира скоро да предложи още нови възможности за търсене на работа и намиране на таланти за нуждите на българския пазар.

Новият дизайн и функционалности на mycv.bg предлагат олекотен процес на регистрация, което ще позволи на търсещите работа да персонализират според свои собствени критерии каква точно позиция търсят. Сайтът е с интегрирана търсачка за работа от Buljobs.bg и ще показва само специфичните обяви от последните няколко седмици, от които хората, търсещи нови професионални предизвикателства, се интересуват – според посочения предварително сектор, професия, регион или ключова дума.

Също така, кандидатите за нова работа ще могат да запазват своите обяви и да се възползват от услугата „нотификатор за работа”, която автоматично ги известява по имейл за нови обяви, отговарящи на зададените критерии.

Вертикалната търсачка за работа buljobs.bg стартира през септември 2009 г., когато търсенето и предлагането на работа повече от всякога изискваха нови стратегически модели. Платформата индексира обяви за работа не само от традиционно познатите директни работодатели и специализирани агенции за подбор на персонал, но и от източници, които до момента не бяха толкова популярни като бюра по труда, регионални сайтове за обяви и др.

Коментари по темата: „Buljobs придоби сайта mycv.bg”

добавете коментар...

  1. Darina Petrova Nikolova

    Blagodarq za postoqnstvoto, s koeto informirate vashite kandidati za rabota, jelaq vi zdrave ishtastie i uspehi v rabotata. I oshte, iskam da vi pomolq veche da ne mi izprashtate obqvi za rabota, tyi kato vtora godina veche rabotq. Blagodarq predvaritelno!

Коментар