Xerox слива офисите си на Балканите

Юлиан Григоров ще ръководи бизнеса на Xerox в седем страни от региона

Xerox слива своите офиси на Балканския полуостров в нов регион – Xerox България и Балкани. Новата структура е със седалище в София и включва седем страни – България, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Албания, Черна гора и Косово.

За регионален мениджър на „Xerox България и Балкани” е назначен досегашният управител на българския офис – Юлиан Григоров. Той идва на този пост след различни ръководни позиции в международната структурата на Xerox, от 2003 насам.

„Обединяването ще ни даде силата на синергията между добрите практики от бизнеса в България, в съчетание с възможностите от пазарите на балканските страни”, коментира Григоров.

Той започва своята кариера в Xerox като мениджър „Сервизни партньори” за Централна и Източна Европа. От 2003 до 2006 г. заема ръководни позиции в сервизната структура на компанията.

През януари 2007 г. Юлиан Григоров е назначен за регионален директор на Xerox Централна Азия, с главен офис в Алма Ата, а в началото на 2008 г. поема ръководството на Xerox България, което е и последната му длъжност преди настоящия пост.

Коментар