LG пуска 3D Blu-ray система за Източна Европа

LG пуска на българския пазар нова 3D Blu-ray система за домашно кино, която залага на „алтернативни технологични иновации”. LG HX806PE е разработена специално за страните от Централна и Източна Европа, съобщи компанията.

Със своите колони с регулируема височина, LG HX806PE може да бъде едновременно елегантна и да пести място. Освен че осигурява икономично използване на пространството, тази Full HD 3D система за домашно кино пасва на разположението на телевизора.


Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics за България, вярва, че новата система HX806PE ще подобри позициите на марката у нас

5.1 съраунд аудио е само една от функциите на HX806PE, наред с 850W аудио и добре познатите LG функции, сред които LG Sound Gallery и BD Live. Системата осигурява лесен достъп до PC и устройства за съхранение като CD, DVD и външни хард дискове. Поддържа и много от популярните медиа формати, вкл. MKV и DivX.

Функцията Netcast пък позволява на потребителите да търсят съдържание в YouTube, AccuWeather и уеб албумите на Picasa, без компютър.

Отпада и трудоемкото споделяне на файлове чрез кабел. Благодарение на DLNA съвместимите дигитални устройства размяната на файлове е много по-лесна. Независимо дали става въпрос за филми, песни или снимки, телевизорите LG ги възпроизвеждат само с натискане на един бутон, без да са необходими кабели.

LG HX806PE добавя стил във всекидневната с дизайн, който отговаря на специфичните нужди на клиентите от региона на Централна и Източна Европа, посочват от производителя.

LG HX806PE разполага с функция за възпроизвеждане на 3D Blu-ray съдържание, като устройството се предлага на цената на стандартна DVD система за домашно кино.

„Вярваме, че HX806PE ще ни помогне да затвърдим и дори да подобрим водещата позиция на LG на пазара”, каза Иван Иванов, управляващ директор на LG Electronics за България. 

Коментар