Нова приемна за пострадали от монополите

Гражданско движение „ДНЕС” откри нова приемна за потребители, пострадали от монополистите, в Търговище. Приемната предлага безплатни юридически консултации на граждани, пострадали от произвола на монополистите.

Това е 26-тата по ред приемна, открита от „ДНЕС” в страната. До момента функционират приемни в градовете Благоевград, Бургас, Варна, В.Търново, Видин, Враца, Габрово, Г.Оряховица, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, София, Ст.Загора, Хасково, Шумен и Ямбол.

Адресите и работното време на приемните са публикувани на сайта на движението. Сигнали на граждани срещу мобилните оператори и естествените монополи – Електроснабдяване, Водоснабдяване, Газоснабдяване и Топлофикация – се приемат и на горещия телефон на движението: 02 843 53 56.

по темата: „Нова приемна за пострадали от монополите”

добавете коментар...

  1. Мм

    В България главните монополисти са енергийните монополисти, начело с Лукойл. Заплати и разходи като в Судан, цени като в Германия, космически печалби.

  2. fest

    Защо не я напишете по-ясно тая статия? За какво става дума, за какви монополисти – тея дето продават трева, баничарницата монополка или интернет провайдърите? Или нещо абслолютно различно…

Коментар