Виваком пусна безплатна е-поща за Nokia

Всички абонати на Виваком, които използват мобилен телефон Nokia с функция Messaging, ще могат да четат безплатно своята електронна поща, считано от днес до края на септември, съобщи операторът.


Nokia Messaging се поддържа от почти всички съвременни устройства на финландския производител
 

Nokia Messaging се поддържа от почти всички съвременни устройства на финландската компания. Услугата позволява на потребителите да управляват до 10 имейл акаунта от най-популярните пощенски кутии – Yahoo, Gmail, Live Hotmail, Abv.bg, Dir.bg, Mail.bg, имейл от Vivacom Net или други POP3/IMAP4 пощи.

В периода на промоцията мобилният трафик, генериран от преноса на данни, няма да бъде таксуван от оператора при използване на услугата.

Nokia Messaging се настройва лесно, като е необходимо потребителите да въведат само имейл адреса и паролата си. Услугата предлага достъп в реално време (push e-mail) до електронната поща на най-популярните доставчици в света.

Не за първи път Виваком предлага подобни промоции за Nokia имейл. В началото на миналата година операторът обяви три месеца безплатна електронна поща чрез Nokia Messaging, без обвързване с договор.

По оценки на пазарните наблюдатели, по света има над 1,4 милиарда "кутии" за електронна поща. Само 10 процента от потребителите обаче ги ползват от мобилния си телефон. В същото време 78% от интернет потребителите искат имейлът им да е достъпен в движение.

Коментар