Интернет е по-важен от водата за британците

Британците не могат да си представят живота без слънце, на първо място, и интернет, на второ, установи проучване на експерти от Лондонския музей на науката.

Чак на трета позиция по важност албионците са поставили чистата питейна вода, следвана от хладилника и… социалната мрежа Facebook. Проучването е направено по време на изложба, посветена на борбата с продоволствената криза, съобщи dailymail.co.uk

Електронната поща и мобилните телефони също попадат в челната десетка на най-важните човешки потребности. Google е класиран на 22-ро място, ноутбукът е 26-ти, а Twitter заема 50-та позиция.

Резултатите от проучването са безумни, считат организаторите на изложението. Те показват за пореден път по колко различен начин възприемат действителността хората от западния свят и милионите гладуващи и жадуващи в други региони на планетата.

Коментари по темата: „Интернет е по-важен от водата за британците”

добавете коментар...

  1. toutaku

    Предлагам експериментално да им спрат и водата и интернета, пък да видим след седмица за кое ще реват повече.

  2. roast_boy

    Не се учудвам, като се има предвид, че Запада на практика не е познавал водата до преди 2 века. Било ги е страх, че по водата се предават болести и цял живот не са се къпали. Явно си им е останало генетично заложено и до днес да не тачат много водата.

Коментар