Нетинфо стартира женския проект Edna

Дигиталната медийна компания Нетинфо стартира проекта Edna – нова женска рубрика на информационния сайт Vesti.bg, в който ежедневно влизат над 90 хиляди представителки на нежния пол.

Edna е вдъхновен от желанието на жените във Vesti.bg да имат собствено място, в което да се отпуснат и прочетат полезна и любопитна информация. „Създадохме проекта с мисълта за тези жени и сме сигурни, че ще отговорим на техните високи изисквания”, коментира Елена Колева, маркетинг мениджър в компанията.

На страниците на новия женски проект дамите ще научат как да си направят домашен шампоан, как да отговорят на неудобните въпроси на децата си, дали да се подлагат на диети и какво мисли Катето Евро за живота на село, например.

Информацията в материалите ще е полезна, практична и ще съдържа рационални съвети, обещават от Edna. Акцент ще бъде “Колонката на…”  – място, в което известни личности ще споделят своите мисли, преживявания и забавни истории, разказва още Колева.

Edna предлага още много авторското съдържание, съвети от експерти, видео- и фотосъдържание, което ще учи жените как да се гримират, как да сготвят за 20 минути, ще им показва уроци по йога и още много съвети за справяне в най-различни ситуации.

Коментар