Xerox Phaser 6700 – бърз цветен печат за офиса

Цветният лазерен принтер Xerox Phaser 6700 с формат А4, създаден от японското подразделение Fuji Xerox, достига скорост на печат 45 страници в минута, както на цветни, така и на черно-бели изображения.

Phaser 6700 разполага с мощен 1,25 GHz процесор и 4,3-инчов интуитивен сензорен екран. Устройството печата с разделителна способност от 2400×1200 dpi  и използва емулсионно-агрегиран (EA) тонер – за фини детайли, четлив текст и широка гама от цветове. Времето за отпечатване на първата страница е 7 секунди.

Новият принтер е подходящ за офиси с повишени изисквания към производителността на печатащите устройства, като се справя със сложни задания за цветен печат. Потребителите могат да разчитат също на голям входен и изходен капацитет на тавите за хартия, гарантиращ продължителна работа без прекъсване.

Phaser 6700 предлага множество полезни функции, като захващане с телбод, приоритизиране на подадените задачи в зависимост от наличните ресурси (Print around), видео съвети за решаване на проблеми, защитен печат, Direct PDF печат и др.

Моделът се отличава и с разнообразни възможности за защита на данните, вкл. SSLv3, IPsec, 802.1X удостоверяване, HTTPS, IPPS, SMTP Authentication, IPv6, SNMPv3, IP филтриране, FIPS, 256-битово криптиране и Image Overwrite. EA тонерът има по-ниска температура на топене и използва по-малко електроенергия при печат.

Коментар