Руснаците пият водка он-лайн с USB чашка

Не е тайна, че в условията на непрекъснати ограничения на рекламирането на алкохол, много производители търсят нестандартни пътища за придвижване на своята продукция в Интернет. Руснакът Сергей Михеев, експерт в компанията E-Generator, изобрети начин за пиене на спиртни напитки в Интернет, съобщава руското електронно издание lenta.ru.

Превръщането на самотната употреба на алкохол, независимо водка или ракия, известна у нас още като битов алкохолизъм, в истински онлайн купон с голям брой участници ще стане възможно благодарение на измислената от Михеев специална USB-чашка.

Същността на ноу-хауто на Михеев се състои в това, че революционната USB-чашка ще определя колко алкохол има в нея и ще съобщава за това количество на другите участници в процеса на поглъщане на спиртни напитки онлайн. По мнениeто на изобретателя, реализацията на тази идея ще позволи на всеки потребител на Интернет, който по някаква причина не е успял да си намери реални "събутилници", да устрои виртуален купон с пиене.

Предполага се, че разпространението на тези чашки в кибер пространството  ще доведе до създаване на специални общности на любителите на различните марки водка и други видове твърд алкохол.

Идеята на Михеев, публикувана на сайта e-generator.ru, предизвика възторжени коментари и лавина от предложения от рода на „Защо чашка, не може ли направо бутилка”, „Непременно трябва да има плочка за чукане на монитора”, „Много трезва идея!”…

Коментар