Марк Зукърбърг се ожени за лекарка

Излизането на Facebook на борсата преди броени дни бе последвано от не по-малко вълнуваща новина, свързана с компанията. Марк Зукърбърг, основател и шеф на най-голямата социална мрежа, се ожени за своята дългогодишна приятелка Присила Чан.

Церемонията се състоя в дома на Зукърбърг в Пало Алто, Калифорния, в присъствието на около стотина гости, предаде Асошиейтед Прес. Поканените с изненада научили, че им предстои да участват в сватбена церемония.

„Всички бяха шокирани”, споделя един от гостите. Те очаквали тържество по повод дипломирането на Присила в медицинския факултет в Калифорния като педиатър.

Марк среща Присила преди 10 години в Харвардския университет, където бъдещият милиардер основава Facebook. Наскоро Зукърбърг навърши 28 години, докато неговата съпруга е с една година по-млада.

Коментари по темата: „Марк Зукърбърг се ожени за лекарка”

добавете коментар...

  1. Нане

    "Балоните" които се пукат завършват винаги с финансови загуби. Примери има много за финансови балони и пирамиди с огромни натрупани количества пари за неща, продукти, услуги чиято реална цена всъщност е много много по-ниска. Всичко е пари и бизнес без значение дори и продукта да е пълен боклук важното е да се правят пари с всякакви средства. Хората са като стадо животни и лесно си подаряват парите и времето си.

  2. анонимно

    Аз пък имам причини да искам балонът Фейсбук да остане да съществува поне още година, година и половина.

    И като Фейсбук се пукне, всъщност няма да остане нищо. Ще остане една малка компанийка с реалната си стойност 8 – 10 милиарда!

  3. Ivan

    С нетърпение можем да очакваме как балона FaceBook ще се пукне и от него ще остане само въздух под налягане.

  4. ЦЕцо!!!

    E това е първият случай, за който може да се каже, че двамата млади са се събрали благодарение на Фейсбук!

Коментар