Zucchetti навлиза с BI решение у нас

Пазарен дебют в края на юни ще направи у нас системата за бизнес анализ InfoBusiness, разработка на италианската компания Zucchetti. Решението ще бъде локализирано и на български език, съобщиха от софтуерната компания Микроинвест.

 

InfoBusiness е едно помощно средство за мениджърския състав на всяка организация, а не ИТ прищявка", посочиха от Zucchetti.

Възможността да се правят с лекота комплексни анализи на данни, извлечени от ERP системата и да се извършват подробни статистически отчети със сигурност е решаващо предимство за българските фирми, било то за подобряване на стратегическите избори или за увеличаване на конкурентоспособността, допълниха от компаниаята.

Българската версия на продукта, кактo и нейното интегриране с ERP системата Mago.Net, ще бъдат факт до края на този месец, съобщиха от Микроинвест.

Наскоро Zucchetti значително разшири международните си позиции, присъединявайки софтуерната къща Microarea, която също е позиционирана в Италия. Microarea разработва управленски софтуер за малки и средни предприятия (ERP системата Mago.net) и притежава добре развита партньорска мрежа в Източна Европа. С обединяване на двете софтуерни компании Zucchetti ще навлезе и на българския пазар.

Софтуерните решения на Zucchetti са най-популярните в Италия, където се ползват от 44 000 фирми.

На международните пазари обаче нашето желание е да наблегнем на Mago.Net, което е ERP решението на Microarea, тъй като продуктът е широко разпространен извън границите на Италия. Популярността на системата е постигната благодарение на изградената квалифицирана мрежа от бизнес партньори, развита през годините от Microarea”, коментира Джорджио Мини, вицепрезидент на Zucchetti

Интегрирането на Mago.Net с други продукти на Zucchetti ще е значителна крачка напред в качеството на предлаганите управленски решения за българските потребители, посочиха от Микроинвест.

по темата: „Zucchetti навлиза с BI решение у нас”

добавете коментар...

  1. Компетентен

    Infobussiness BI на българския пазар се предлага от Магоареа ЕООД http://magoarea.com

Коментар