Женският сайт Edna.bg вече и с мобилна версия

Нетинфо стартира мобилна версия на женския сайт в портфолиото си – Edna.bg. Дамите ще имат достъп до любопитна и полезна информация навсякъде и по всяко време – докато например чакат за среща или се редят на опашка.

 

„В нашето общество битува усещането, че мъжете са тези, които се интересуват и разбират от техника. Истината обаче е друга – всяка модерна и активна жена има мобилен телефон или таблет и проверява в движение новини, интересни събития и съвети”, коментираха от Edna.

Жените могат да проверяват в движение хороскопите, изготвени от Дона Петкова, да изберат какво да сготвят, да научат за нова изложба или просто да разгледат последната фотогалерия с Брад Пит.

„Няма да спираме да изненадваме потребителите си”, заяви Елена Колева, мениджър на сайта. „Edna.bg e първият женски сайт с мобилна версия и е създаден, за да даде на дамите това, което ги интересува. Ние сме полезни за активните жени, които искат да се развиват и да са най-добри във всяка една сфера на живота си”, допълни тя.

С мобилната версия съдържанието на сайта ще е навсякъде с дамите, редом с авторите от „Колонката на…” и практичните новини.

Коментар