Google Engage стартира и в България

Google стартира програмата си „Google Engage за агенции” и в България. Безплатната услуга цели да образова и подкрепя компаниите от сферата на интернет маркетинга, които помагат на своите клиенти да се развиват онлайн.

Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси, до специални материали и презентации за по-ефективен маркетинг и продажби, вкл. промоционални ваучери, с които уеб професионалистите демонстрират възможностите на интернет рекламата.

Възможностите на Google Engage са достъпни безплатно след онлайн регистрация на сайта на програмата.

„Наясно сме, че голям брой малки и средни компании в страната вече разчитат на уеб професионалисти и агенции, за да създават и да управляват тяхното онлайн присъствие. За да подкрепим техните усилия в сферата на дигиталния маркетинг, стартирахме програмата Google Engage за агенции и в България”, коментира Бранимир Йосифов, маркетинг мениджър на Google за България.

Google Engage ще бъде официално представена у нас на 27-ми септември в София с еднодневен семинар, в който ще могат да се включат регистриралите се в програмата. Ще участват експерти и лектори на Google, както и международни рекламни агенции от страни, в които програмата вече е стартирала.

Коментар