Виваком пусна оптика в Пловдив и Бургас

Виваком разшири покритието на оптичната си мрежа в още два града. От този месец в Бургас и Пловдив телекомът започва да предлага пакети с реално достижими скорости до 100 Mbps.

Операторът е изградил необходимата инфраструктура в основните райони на двата града, като до края на 2013 г. оптиката ще покрие около 70% от домакинствата.

Мрежата осигурява 1 Gbps реална скорост до всеки един вход, което позволява на клиентите да получат заявените от тях 100 Mbps скорости на пакета, без те да бъдат споделяни с други потребители, уточни Виваком.

В момента телекомът предлага пакетна оферта за интернет и телевизия на цена от 15,80 лв. на месец за целия срок на договора. Самостоятелно, плановете Vivacom FiberNet дават възможност за избор от скорости между 15 и 100 Mbps на цени между 14,80 и 39,80 лв.

Всички пакети включват неограничен трафик, безплатен Wi-Fi рутер, антивирусна защита, възможност за заявка на безплатни статични IP адреси и безплатна пощенска кутия с размер 500 MB. За бизнес абонатите е предвиденo и уеб хостинг пространство в размер на 5 GB.

по темата: „Виваком пусна оптика в Пловдив и Бургас”

добавете коментар...

  1. Андрей

    Е, да но това са големите градове. Виваком изосават от Мтел, които вече имат оптична мрежа и в по-малките селища!

Коментар