ThinkPad Twist – гъвкаво решение за бизнеса

Новият многофункционален бизнес лаптоп ThinkPad Twist, създаден за работа с Windows 8, вече e наличeн в България. Устройството на Lenovo променя концепцията за подвижните таблети, снабдени с тъчскрийн интерфейс. 

ThinkPad Twist е устройство за всякакви цели. Можете да го използвате като мощен ултрабук, както и да го превърнете в подвижен таблет. 12,5-инчовият модел осигурява на професионалистите технологии, необходими за бизнес и лични цели.

Моделът се предлага с мощни процесори, вкл. 3-то поколение Intel Core i7, опции за Windows 8 Pro, до 500 GB или до 128 GB SSD дисково пространство, клавиатура с легендарната марка ThinkPad, както и с много други функционалности. Lenovo подчертава почти целодневната самостоятелна работа на батерия и бързото стартиране от режим на изчакване.

Лаптопът идва със специални софтуерни решения за малкия бизнес, като Lenovo Solutions for Small Business, базиран върху Intel Small Business Advantage и Lenovo Cloud Storage от SugarSync.

IPS дисплеят с яркост 350 нита и аудио системата Dolby Home Theatre гарантират качествено мултимедийно изживяване, вкл. видео-презентации и гледате на екшън  филм. Преминаването към видео с висока резолюция е лесно чрез наличните mini-HDMI и DisplayPort жакове. Twist може да работи и в режими като Stand, който е удобен за работа в екип, заради мултитъч екрана. 

Новият лаптоп включва набор услуги от Lenovo, като гаранция за сервизно обслужване в дома или на работното място на потребителите. Допълнително, към избрани продукти е включена и гаранция за обслужване при инциденти, като разлята течност, токов удар или повреда на екрана.

ThinkPad Twist идва и с пълен пакет услуги за малкия бизнес. Потребителите могат да избират различни програми за ъпгрейд на гаранционното обслужване: защита при инцидентни повреди, защита на дисковото пространство и други. 

Lenovo ThinkPad Twist вече е в търговската мрежа на цена от 2499 лв. с ДДС.

 

Коментар