Internet Explorer 11 става част от Windows Blue?

Очаква се в близките месеци Microsoft да пусне предварителна версия на Windows Blue за тестване, която ще включва в себе си IE11

Очаква се в близките месеци Microsoft да пусне предварителна версия на Windows Blue за тестване, която ще включва в себе си IE11

Браузърът Internet Explorer 11 ще стане част от Windows Blue – следващото голямо обновление на операционната система на Microsoft. Това става ясно от сайта Win8china, който е публикувал екранни снимки от системата, която в етап на разработка.

Microsoft вече вгради Internet Explorer 10 в Windows 8 и изглежда ще направи същото с IE11 и Windows Blue. Засега липсват подробности за функционалните възможности на новия браузър Internet Explorer 11.

Очаква се в близките месеци Microsoft да пусне предварителна версия на Windows Blue за тестване, която ще включва в себе си IE11.

Като се отчита, че финалната версия на Windows Blue ще излезе вероятно в края на годината, то публичните тестове на обновлението може да започнат през лятото.

Microsoft все още не е потвърдила официално наличието на Windows Blue, но компанията потвърди косвено, че работи над системата, обявявайки свободни позиции за проекта. Очакват се също подобни обновления за Windows Phone и услуги като Outlook.com.

Коментар