Проблеми със съвместимостта между Google и Windows 8.1

Услугата Google Search не работи коректно в бразуъра IE11 на Windows 8.1, алармираха потребители

Услугата Google Search не работи коректно в бразуъра IE11 на Windows 8.1, алармираха потребители

По-рано тази седмица Microsoft пусна обновлението Windows 8.1  безплатно за потребителите на Windows 8. Първите ползватели обаче се натъкнаха на проблеми с услугите на Google.

Така например, вграденият браузър Internet Explorer 11 нарушава работата на Google Search, заради проблеми с рендеринга. Търсачката не е единствената засегната услуга на Google – и други продукти на компанията изпитват трудности, когато се заредят в IE 11.

Google+ и още няколко услуги се показват некоректно в IE11 на Windows 8.1, макар и в процеса на зареждането им да не се забелязват нередности, предаде The Next web. Предполага се, че затрудненията се дължат на проблеми със съвместимостта.

Проблемът се решава чрез забраняване на IE11 Compatibility View в менюто за настройки, тъй като Google Search се зарежда в режим на съвместимост. Това е временно решение и опцията трябва да бъде възстановена, след като Microsoft пусне кръпка.

Коментари по темата: „Проблеми със съвместимостта между Google и Windows 8.1”

добавете коментар...

 1. BAAAXAHXAHXAHXAH

  “koga 6te spre bolkata…” 😀 :)))

 2. ХАХАХАХА

  Едва ли не са тествали съвместимостта точно със Google. 🙂 Трудно е да се повярва че от Microsoft не са занели за “проблема”. Сега сигурно ще кажат че сайтовете на Google не са стандартни и трябва да ги промнят за съместимост с IE11 . 🙂

 3. Някой

  Ахахахах.

 4. Az

  Monopolno powedenie na malyk i mek.

Коментар