Стилен LCD осигурява комфорт в офиса и дома

Нов високотехнологичен дисплей на Prestigio осигурява комфорт при графична работа в офиса и у дома. Моделът P7220W предоставя 22-инчов широк LCD екран с WSXGA+ резолюция, бърза TFT матрица, висок контраст и широк ъгъл за гледане, съобщават от производителя на мобилни и настолни РС, сторидж решения и аксесоари.
Prestigio има бързо време на реакция на пикселите – впечатляващите 5 милисекунди, с което покрива изискванията на геймърите за динамичност на картината. Ъгълът на гледане е 160 градуса по хоризонтала и по вертикала.
Широкият екран с диагонал 56 см позволява представяне на действително големи изображения или пък текстови и таблични данни, като намалява нуждата от често скролиране.
P7220W предлага също високи максимални стойности на контраст – 1000:1, а резолюцията е WSXGA+ (1680×1050). Мониторът има аналогов (D-Sub) и цифров (DVI) вход и вградени 2х3W високоговорители.
“Prestigio P7220W е монитор с високотехнологични характеристики, който ще посрещне порасналите изисквания на потребителите за още повече комфорт при работа и в забавленията, при това на разумна цена. Първите количества са вече поръчани, очакваме ги в нашия склад на 2 април”, коментира Катя Пенова, продуктов мениджър в дистрибутора АСБИС България.
Мониторът се предлага с 3-годишна международна ограничена гаранция.

Коментар