Нови i-mode телефони и сайтове добавя Globul

Първи 3G телефон, специално пригоден за мобилната услуга i-mode, както и четири нови сайта за развлечения и услуги пуска на пазара операторът Globul.
Стилният модел SonyEricsson K610im идва с 2-мегапикселова камера, втора камера за видео-разговори и TFT екран с 262 хиляди цвята. Телефонът включва още mp3 плейър, Bluetooth и възможност за добавяне на допълнителна памет чрез карти Memory Stick Micro (M2).
Друг нов i-mode модел, достъпен за потребителите у нас, е Samsung S401i. Елегантният телефон предлага два екрана (вътрешен TFT с 65 хиляди цвята и външен STN дисплей), полифонични мелодии, Bluetooth, mp3 плейър, възможност за запис на видео и полифонични мелодии.
Samsung S401i струва 249 лв. с абонаментните програми на оператора, докато SonyEricsson K610im е със 100 лева по-скъп.
Четири нови сайта допълват разнообразието от услуги и развлечения в i-mode.
Motorshow, в категорията „Лайфстайл”, е разработен от създателите на списание DriveStyle и телевизионно предаване със същото име. Сайтът предлага горещи новини от автомобилния бранш, моторните спортове и автотунинга, както и абонамент за безплатен бюлетин с новини, който потребителят получава в своята i-mode електронна поща. Motorshow е достъпен без абонамент.
Rentacar.need.bg от категорията „Полезно инфо” позволява резервация на автомобил под наем с три кликвания на бутон на мобилния телефон. Потребителите могат да намерят и резервират чрез i-mode електронната си поща автомобил от предпочитаната от тях марка и клас в шест големи града на България – София, Пловдив, Варна, Русе, Пазарджик и Сливен. Rentacar.need.bg също е с безплатен абонамент и има версии на български и английски език.
Сайтът Рецепти в категорията „Полезно инфо” предлага богата колекция от рецепти за всякакви ястия, супи, десерти, закуски и коктейли, както и специално подбрана „Рецепта на деня” и специализирана секция „Диетични менюта”. Сайтът позволява търсене на рецепта по ключова дума, а потребителите могат и сами да публикуват собствени рецепти. Абонаментът за сайта Рецепти е 1,80 лв. на месец.
Всеки ден от категорията „Новини/Времето” съдържа актуални новини от областта на политиката и икономиката, анализи и коментари, както и интервюта по горещите теми на деня. Сайтът е достъпен без абонамент.

Коментар