Абонати на vivatel стават репортери

Абонатите на vivatel вече имат възможност да станат автори на новини за dnevnik.bg. Операторът стартира нова услуга, която ще позволи на всеки да изпраща своите интересни снимки с информация от събитията, на които е станал свидетел.
Това е възможно чрез MMS услугата на vivatel до кратък номер 1212 или чрез е-mail на адрес 1212@dnevnik.bg. Инициативата е част от съвместния проект на мобилния оператор с издателска група Economedia. Цената на MMS съобщението към кратък номер 1212 се таксува като стандартен MMS, съобразно тарифния план на потребителя.
MMS новината ще се публикува в специално създадената за целта секция в Интернет сайта на в. „Дневник” – http://www.dnevnik.bg/, където новините ще бъдат разпределяни в категории по ключови думи – хора, градски, извънградски, музика, спорт, шопинг, автомобили, джаджи, общи и др.
Ежедневно MMS новината от деня ще се публикува и във вестник „Дневник”. За всяка новина читателите на сайта могат да гласуват и тази, която събере най-много гласове, ще печели месечна награда.
„MMS новините са чудесен начин да дадем възможност на хората да споделят актуална информация от заобикалящия ги свят по необикновен и творчески начин. Надяваме се в лицето на нашите клиенти да срещнете достойни конкуренти и бъдещи колеги”, съобщи пред журналистите мениджърът маркетингови комуникации на vivatel Мария Тойчева.
„Вярвам, че ММS новините ще се превърнат в ежедневно интерактивно шоу, в което всеки ще има възможност да начертае новините на деня”, допълни тя.
Първите MMS новини за деня бяха публикувани от представителите на българските национални медии.

Коментар