Ким нахлу с мерцедес в офиса на оператор

47-годишният Ким от Южна Корея предприе крайна мярка срещу своя доставчик на телефонна услуга SK Telecom. Недоволeн от качеството, той звънял 16 пъти в службата за техническа поддръжка и 2 пъти ходил на място в офиса на оператора.
Уви, тези негови усилия да подобри качеството на услугата не дали резултат. Ядосан, Ким решил да действа грубо, съобщава pcnews.ru. Той взел мерцедеса, модел S500, на свой приятел, сложил на стъклото плакат с обвинения към SK Telecom и се насочил направо към входа на офиса на SK Telecom.
Охраната го помолила да махне мерцедеса от входа, на вместо това Ким атакувал с немската кола вратата на офиса и разбил витрината. Последвалото разследване от полицията установило, че Ким е бил в абсолютно трезво състояние.
Две седмици преди инцидента, един от сътрудниците в главния офис на SK Telecom предложил на недоволния абонат да замени телефона му с по-нов модел. Ким отказал и настоял да му дадат същия модел апарат, който работи без проблем в роуминг.
Оказало се и че новият телефон не се “разбира” с роуминга. Неколкократните молби на Ким към службата по поддръжка останали без отговор, за да се стигне до налудничавата акция с мерцедеса.

Коментар