19-годишна от Стрелча спечели MINI Cooper

В присъствието на нотариус бе изтеглен и третият печеливш в играта „МINI Cooper с MINIмални усилия” на Globul, който ще получи чисто нов автомобил от шикозната марка. Това е 19-годишната Тони Делова от Стрелча. През изминалата седмица тя е презаредила своя b-connect номер с няколко ваучера от по пет лева.

Преди седмица, Йадранко Юрич от Пловдив спечели във второто теглене на печелившия b-connect номер в играта. Следващото теглене ще бъде в сряда, 2 май и в него ще участват всички b-connect потребители, които презаредят времето си за разговори в седемте дни преди това.
Всеки потребител на предплатената услуга на GLOBUL b-connect, който презареди времето си за разговори в периода на играта, автоматично получава право на участие в тегленето на наградите. Още три автомобила МINI Cooper очакват своите собственици.
Презареждането може да бъде направено с ваучер, чрез услугата CASH REFRESH, през банкомат, през системата ePay или чрез автоматично презареждане от клиент на абонаментните програми на Globul. Сумата на презареждането е без значение.
Всеки участник получава толкова пъти право на участие в ежеседмичните тегления, колкото е броят на направените презареждания в рамките на съответния седемдневен период. След всяко презареждане, b-connect потребителят получава SMS от номер 123, с който ще бъде уведомен за регистрирането му за участие в играта.
Последните две тегления на печеливши номера ще бъдат на 9 май и 16 май 2007 г.

Коментар