Ultrathin Keyboard mini – другата половина на iPad

Ultrathin Keyboard mini се прикрепя към таблета с помощта на вградени магнити

Ultrathin Keyboard mini се прикрепя към таблета с помощта на вградени магнити

Logitech Ultrathin Keyboard mini – ултратънката клавиатура, която служи и като защитен калъф за iPad mini, вече е налична на българския пазар. Тя помага в работата с приложения, в гледането на филми и снимки, и разбира се, при писане.

Ultrathin Keyboard mini се прикрепя към таблета с помощта на вградени магнити. Обратната страна е от алуминий и служи като протектор, който запазва елегантния стил на iPad mini и не увеличава чувствително теглото.

Когато сте готови за писане, просто завъртате устройството, за да откриете Bluetooth EasyType клавиатурата, която предлага традиционно разположение на клавишите в малък, 7-инчов размер. Налични са бързи клавиши за командите, които ползвате най-често – като „copy” и „paste”.

Клавиатурата може да служи и като стойка, с помощта на която можете да гледате видео и снимки по-удобно на своя iPad mini, без да го държите в ръце.

Logitech Ultrathin Keyboard mini има мигновена функция за включване и изключване, която автоматично събужда таблета при отваряне и съответно го приспива при затваряне. Животът на батерията достига три месеца, при използване по два часа на ден.

Logitech Ultrathin Keyboard mini се предлага на българския пазар на препоръчителна крайна цена от 159 лв.

Коментар