3G пътешествие стартира vivatel

3G пътешествие стартира мобилният оператор vivatel в шест от най-големите градове в страната. От 9 май в продължение на 20 дни желаещите да изпробват по атрактиен начин услугите, достъпни през 3G мрежата, може да го направят в специално създадените за целта 3G кафенета.
Първата спирка от инициативата на vivatel е на тазгодишния Международен панаир за потребителски стоки и технологии в Пловдив. След това 3G обиколката ще продължи в градовете Стара Загора, Плевен, Варна, Бургас и ще приключи в София.
Хората ще могат да тестват възможностите за провеждане на видеоразговори и да ползват навсякъде високоскоростен Интернет.
“Уверени сме, че по този начин ще покажем реалната полза от 3G услугите по един особено забавен начин”, заяви Любов Кирилова, маркетинг директор на vivatel.
В рамките на инициативата всеки, който изпробва новите услуги на оператора,може да спечели подарък на място или да участва в тегленето на голямата награда – iPod, като изпрати имейл на адрес tombola@vivatel.bg. Името на победителя ще бъде изтеглено на последната спирка от 3G обиколката в София на 1 юни 2007 г.

Коментар