Ултрабързи памети за кеф на заклетите геймъри

Нови 800-мегахерцови модули памет на Kingston ще зарадват заклетите геймъри с висока производителност, без да е необходим овърклок. Производителят обяви своето поредно „първо-на-пазара” решение: DDR2 800MHz HyperX памети с ултра-ниска латентност.
По данни на Kingston, това са най-бързите в момента модули, които предлагат скорост и производителност, без нуждата от овърклок. Като снижи допълнително латентността до 3-3-3 в новите HyperX 800MHz DDR2 модули, компанията предлага на компютърните ентусиасти гъвкавостта да достигнат границите на производителност на своите системи, коментира Марк Текуноф, старши технологичен мениджър в Kingston.
Геймърите и тестващите експерти очакваха с нетърпение от производителите на памети да достигнат „Светия Граал” на 800 MHz 3-3-3 и вече получиха очакваното.
Новите HyperX DDR2 800MHz модули са достъпни в дистрибуторския канал и могат да се поръчват и у нас през дистрибутора АСБИС България, съобщи  Константина Маврова, продуктов мениджър в родния дистрибутор.
Изстисквайки още малко резерви от текущата DDR2 технология, Kingston постига най-високата производителност при паметите без овърклокване на честотите на шината на паметта. Супербързите HyperX с ултра-ниска латентност се доставят в капацитети от 512MB и 1GB, както и по двойки от 1 и 2 GB. Идват с доживотна гаранция.

Коментар