Иран плаши враговете си с машина на времето

Ирански изобретател твърди, че е създал машина на времето, която може да предсказва събития от близкото бъдеще с точност до 98%, прилагайки набор от сложни алгоритми.

Али Разегхи, 27-годишният ръководител на Центъра за стратегически разработки, се е заел с конструиране на устройството преди 10 години. Машината на времето, наречена, The Aryayek Time Traveling Machine, се помества в кутия за обикновен компютър.

С едно докосване до машината, човек получава разпечатка с информация за следващите 5-8 години от живота си, пише британският Телеграф.

Очаква се скоро разработката да премине в комерсиален етап, като производството й няма да е скъпо. С нейна помощ иранското правителство ще може да получава информация за предстоящи военни конфликти, ще научава за колебанията в курса на валутата и др.

Машината не е пусната досега в масово производство, тъй като Иран се опасява, че страни като Китай могат да откраднат идеята и за една нощ да пуснат милиони подобни машини, коментира иранецът. До момента Разегхи е регистрирал 179 различни изобретения. Той се хвали, че е създал машина на времето само с част от милионите долари, които САЩ харчат за подобни разработки.

Коментари по темата: „Иран плаши враговете си с машина на времето”

добавете коментар...

  1. Валери

    И един мармот … 🙂

  2. сда

    едва ли ще познава числа от тото-то 😀

Коментар