WordUp! конференция за първи път в България

WordUp! Conference Sofia 2013 ще събере WP специалисти, ентусиасти и предприемачи в Академията на Телерик

WordUp! Conference Sofia 2013 ще събере WordPress специалисти, ентусиасти и предприемачи в Академията на Телерик

Конференция, посветена на WordPress – най-популярната платформа за създаване на блогове и сайтове, ще се проведе на 27 април в Академията на Телерик. WordUp! Conference Sofia 2013 ще акцентира върху правилното изграждане на WordPress теми, автоматизацията при разработка и поддръжка на WordPress сайтове, сигурността (предпазване от бъдещи проблеми), как се пишат добри плъгини за WordPress и др.

Лектори на събитието ще бъдат утвърдени специалисти по WordPress, сред които: Марио Пешев, Димитър Николов, Константин Данков, Ивелина Димова, Миглен Евлогиев, Христо Чакъров и Сокол Соколов. Специален гост-лектор е Марко Хейджнен от Холандия – един от разработчиците на ядрото на WordPress.

Лесната за ползване, но в същото време достатъчно мощна WordPress платформа отдавна надмина първоначалното си предназначение да бъде просто система за създаване на блогове. Днес това е инструмент за създаване на различни проекти, вкл. модерни динамични уеб сайтове с множество функции и типове съдържание.

Работещите със системата знаят, че тя е много гъвкава и лесна за манипулиране. До голяма степен WordPress дава възможност на хора, които не са програмисти, да правят завършени сайтове.

Регистрацията за WordUp! Conference Sofia 2013 вече е отворена. Подробности за конференцията са публикувани на сайта, фейсбук групата и фейсбук страницата на събитието. TechNews.bg е официален медиен партньор на събитието. Участници, които се регистрират с промокод TECHNEWS11, ще получат подаръци от организаторите на конференцията.

WordUp! Conference се организира за първи път в България. Събитието ще събере WP специалисти, ентусиасти и предприемачи. Те ще споделят своя опит в разработката на WordPress сайтове и теми, ще разкажат за полезни трикове и практики и ще дискутират възможностите, които платформата открива пред бизнеса.

Коментар