Юбилеен WordCamp Sofia този уикенд

WordCamp Sofia е събитие, което среща специалисти и потребители на CMS платформата WordPress
(снимка: Михаела Янкова)

Ежегодната конференция WordCamp Sofia ще се състои този уикенд в столицата. Утвърденото събитие на WordPress общността у нас чества 10-тата си юбилейна годишнина и ще се проведе в нова и популярна локация – София Тех Парк – на 9 и 10 ноември.

WordCamp Sofia включва лекции на тема уеб разработка, уеб дизайн, маркетинг и бизнес управление. Не само лекциите, но и възможността за срещи с хора от бранша привличат участници в събитието, посветено на най-популярната CMS система в света.

„Събитието се прави за общността, не за печалба”, казва един от редовните участници, изтъквайки цената на билета от 15 евро, спрямо стандартните 70-90 евро за подобен род събития.

Програмата е разнообразна, като сред лекторите са Петър Теодосиев, основател на сп. „БГ Наука”, маркетинг експертът Мартин Попов, основателката на уеб студио Pixel House и член на жури в конкурса „Сайт на годината” Светлана Цонева и др.

И тази година събитието включва всичките лекции в един-единствен трак, като така дава възможност на участниците да посетят 100% от лекциите в конференцията. Регистрацията за WordCamp Sofia все още е отворена.

Коментар