БГ фирма прави фурор с яхти в Букурещ

Респектирахме румънците не само с футбол, но и с яхти. Yachting BG, една от най-големите фирми, вносители на яхти у нас, впечатли медиите в северната ни съседка по време на традиционното изложение за моторни лодки и яхти от 30 май до 03 юни в Букурещ.

Яхтите събраха погледите на посетителите на огромния площад пред парламента. Yachting BG представи пет яхти, които се оказаха най-големи в рамките на събитието – три с марката Chaparral (Signature 250, 220 SSI & 276 SSX), един Frauscher и един 12-метров Atlantis 39. Щандът на фирмата бе определен за най-модерното и привлекателно място на изложението.

Любимец на публиката стана Atlantis 39 – елегантна яхта, с изискан интериор и оборудване. Този модел бе избран и от организатора на изложението, който изяви готовност да купи яхтата. Румънски тв звезди заснеха свои предавания на Atlantis 39.

За първи път Yachting BG представи на румънската аудитория новия проект за яхтено пристанище в Балчик, който предстои да бъде реализиран в най-скоро време. Цените на яхтите варират от 35 хиляди до 413 хиляди евро за най-луксозните модели.

Коментар