SmartCandy – превръща телевизора в интернет панел

Цялата електроника на SmartCandy е побрана в корпус с размери 67х29х12 мм и тегло около 30 грама

Цялата електроника на SmartCandy е побрана в корпус с размери 67х29х12 мм и тегло около 30 грама

Миниатюрен компютър SmartCandy превръща телевизора в интелигентен панел с достъп до интернет. Устройството се свързва директно към HDMI порта на телевизора и работи под управление на операционна система Android 4.1 Jelly Bean.

SmartCandy стъпва на двуядрен процесор Rockchip с архитектура ARM Cortex-A9, работещ на тактова честота 1,6 GHz. Налични са 1 GB оперативна памет и microSD слот за инсталиране на карта памет с капацитет до 8 GB.

Цялата електроника е побрана в корпус с размери 67х29х12 мм и тегло около 30 грама. Wi-Fi и USB са достъпни чрез допълнителен външен адаптер. Като опция се предлага също докинг станция с Ethernet контролер и три USB порта.

Когато се включи към телевизора и компютърната мрежа, SmartCandy може да взаимодейства с интернет ресурси, вкл. социални мрежи, да изпълнява Android приложения от Google Play, да зарежда мултимедийни файлове и др.

Устройството може да се управлява с жична/безжична мишка и поддържа HDMI 1.4a изход към телевизора с Full HD резолюция 1920×1080 пиксела. Цената на SmartCandy не е обявена на сайта на китайския производител.

Коментари по темата: „SmartCandy – превръща телевизора в интернет панел”

добавете коментар...

  1. дедо от село

    ша го купувам. ако да е китайцко. бабата откога ма врънка за “интелигентен панер”

Коментар