Поликомп стана дистрибутор на Acer

Поликомп си партнира с над 30 световни производители

Поликомп си партнира с над 30 световни производители

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Acer, по силата на който ще предлага цялата гама от продукти на тайванския производител чрез своята дилърска мрежа в страната.

Българската компания ще дистрибутира преносими компютри, монитори, настолни компютри, таблети, проектори, нетбуци и други решения на ИТ гиганта.

Acer е четвъртият по големина производител на компютри в света, сочат пазарните изследвания за 2012 г. ИТ компанията притежава още марките Gateway (eMachines) и Packard Bell.

Поликомп, най-големият ИТ дистрибутор в България, има над 1800 дилъра и договори с повече от 30 производителя. Партньорството с Acer ще позволи на компанията да бъде по-гъвкава и да предложи по-цялостни решения на дилърите, коментира Надежда Генова, СОО на Поликомп.

„Очакваме взаимноизгодно сътрудничество”, каза по повод споразумението Данаил Вълков, мениджър бизнес развитие на Acer за България.

Продуктите на Acer вече са достъпни за поръчки чрез партньорската мрежа на Поликомп. Дилърите могат да разчитат на разнообразни складови наличности, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми и промоции, актуална информация и логистична подкрепа, посочиха от дистрибутора.

Коментари по темата: „Поликомп стана дистрибутор на Acer”

добавете коментар...

 1. :)

  отново огромната заблуда че “колкото повече дистрибутори, толкова повече продажби”…на Българския ИТ пазар, това не важи…не го разбраха чуждестранните марки 🙂

 2. Христо

  Продават на фирми само! Естествено има и изключения.

 3. jordan

  какво продавате бе
  къде са ви цените

Коментар