Музикален еко-маратон във Vodafone live!

20 000 потребители на портала Vodafone live! са гледали на живо грандиозното събитие Live Earth на 7 юли, похвалиха се от Мобилтел. Клиентите на оператора вече имат възможност да проследят най-интересните и запомнящи се моменти от концертите за опазване на околната среда и ограничаване на глобалното затопляне “Да спасим Земята”.
24-часовият музикален еко-маратон, който Vodafone live! излъчи на живо в България на 7 юли, обхвана 7 от най-големите градове на Земята, разположени на 7 континента. Участие в кампанията взеха над 150 музиканти от цял свят, сред които Madonna, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg, Alicia Keys, Bon Jovi и много други световни поп и рок звезди.
Vodafone live! предлага на своите потребители да се насладят отново на изпълненията на любимите си музиканти под формата на клипове.Те са разпределени в специална секция в портала, в зависимост от града, в който е пял съответният изпълнител. Клиентите могат да избират между Токио, Хамбург, Шанхай, Ню Йорк, Йоханесбург, Сидни и Лондон.
За цена от 0,99 лв. на ден клиповете от концертите Live Earth са достъпни както през съвременен мобилен телефон от трето поколение, така и през обикновен GPRS телефон, уточниха от М-Тел.

Коментар