M-Tel въвежда две безплатни услуги

Мобилният оператор М-Тел ще пусне от 6 август две нови безплатни услуги, които ще позволят на абонатите да бъдат постоянно във връзка със свои приятели. С „Възможни обаждания” и „Пропуснати обаждания” клиентите на М-Тел могат лесно да открият абонати, които временно са били недостъпни, както и кой ги е търсил по времето, когато телефонът им е бил изключен.
Услугата „Възможни обаждания” е уникална за българския пазар. Ако клиент не успее да се свърже със свой приятел или колега, услугата го информира в момента, в който търсеният от него човек може да бъде намерен.
Досега единствената обратна връзка в подобни случаи беше известието за доставен SMS, но „Възможни обаждания” предоставя много по-удобно решение.Достатъчно e потребителят да наберете търсения абонат и в момента, в който той е в обхват и с включен телефон, ще получи безплатно SMS известие, че може да му се обадите.
С услугата “Пропуснати обаждания” в нов формат клиентите на М-Тел ще получават информация за пропуснатите обаждания, докато телефонът им е бил изключен или са били извън покритието на мрежата. Известяването ще става отново с безплатно кратко съобщение.
Ако търсещият абонат присъства в адресната книга на търсения, в съобщението ще се изписва неговото име. Информация за пропуснати повиквания няма да се генерира само в случаите, в които повикванията са направени от аналогов телефон на БТК, цифров или мобилен телефон със „скрит” номер.
Услугите ще бъдат активирани автоматично на всички клиенти на М-Тел, предплатени и на договор, ще могат да се използват в роуминг и ще са безплатни както за повикващия, така и за търсения абонат. „Пропуснати обаждания” и „Възможни обаждания” могат да се деактивират и активират повторно, безплатно и независимо една от друга през автоматичното гласово меню на *88.

Коментар