На пазара в България се появи “играчката”, която подлуди Европа

Днес в софийския клуб Ялта М-тел представи най–новия си технологичен продукт BlackBerry 8700. Смартфонът на Research In Motion в много отношения е уникален. Уникално беше и шоуто в Ялта. В премиерата на играчката, която подлуди Европа, участваха медийната звезда Милен Цветков, каварненският кмет Цонко Цонев и музикантите от Ъпсурт със специално парче за BlackBerry.  
С какво ще ви впечатли BlackBerry? Чарът на тази мобилна джаджа е в невероятната гъвкавост и удобство. В едно компактно и стилно устройство получавате огромна функционалност. BlackBerry съвместява възможностите, които ви предоставят цифровите персонални помощници (PDA), с функциите на телефон.
С него ще ползвате стандартни гласови услуги и електронна поща, ще сърфирате в уеб, ще организирате контактите и задачите.
BlackBerry идва с процесор Intel Xscale, 64 МВ памет и EDGE технология. Четирибандовата поддръжка гарантира, че ще може да го използвате където и да се намирате.
Най–вероятно ще останете учудени от липсата на камера (каквато в днешно време може да намерите в почти всеки нов продукт, без значение дали е PDA или мобилен апарат) и допълнителен слот за памет. Вероятно производителят е преценил, че корпоративните потребители, към които е насочен BlackBerry, не се нуждаят от тази функционалност. От друга страна, отсъствието на камера и слот за памет ще предпази от изнасяне на корпоративна информация. Сигурността е подсилена и от поддръжката на два метода за криптиране на данните: AES и Triple DES.

BlackBerry пакети
BlackBerry Light
BlackBerry Pro
Месечна такса
34.80 лв.( вкл. ДДС )
54 лв.( вкл. ДДС )
Включен обем данни
10 МВ
50 МВ
Цена на 1 МВ над лимита
2.40 лв.( вкл. ДДС )
1.20 лв.( вкл. ДДС )
За корпоративни клиенти със собствен и-мейл сървър, М-тел предлага решението BlackBerry Enterprise. То осигурява непрекъснат достъп до корпоративната мрежа, независимо дали сте в офиса, или в движение.

BlackBerry Internet Service пък е решение за всички потребители, които ползват уеб базирана електронна поща. Услугата позволява достъп до десет имейл акаунта от едно устройство.
С появата на BlackBerry 8700 и услугите, свързани с него, българските потребители получават достъп до една популярна и утвърдена технология в Европа. Със смартфона пестите по 47 минути всеки ден или 196 часа годишно, показват изчисления.   

Коментар