Lenovo показа у нас новия си Horizon Table PC

Horizon Table PC - top

Мултитъч компютърът на Lenovo позволява на няколко потребители да се забавляват едновременно с игри или образователни приложения

Lenovo показа у нас първия си персонален компютър за едновременно забавление на няколко потребители, например с мултиплеър игри. IdeaCentre Horizon Table PC се управлява от Windows 8, предлага 10-точкова тъч технология и възможност за работа в различни режими.

Домашното устройство идва с комплект аксесоари като електронно зарче, четири джойстика и интерактивни пистолети. Физическите аксесоари за  игра са съчетани с действия на екрана. За участниците играта е полуфизическа, полудигитална – активност, която Lenovo нарича “фигитална”.

Осигурен е достъп до над 5000 приложения в онлайн магазина Lenovo App Shop и пакет от инсталирани образователни и гейминг приложения.

Horizon разполага с интелигентна подвижна система за поставяне на компютъра в хоризонтална позиция, при което автоматично се активира мултитъч интерфейсът Aura за работа на няколко потребители. Семействата могат да играят, да се образоват или заедно да гледат мултимедийно съдържание.

Компютърът, изпълнен в дизайн „всичко-в-едно”, има внушителен 27-инчов екран, видим от всеки ъгъл. Графиката се управлява от карта Nvidia GeForce, допълнена от аудио Dolby Home Theatre v4. Високата производителност е обезпечена от процесор Intel Core i7.

В допълнение, Horizon идва с компактна и подвижна Multimode маса, която позволява промяна на ъгъла и височината, поставяне на компютъра в хоризонтална или изправена позиция и завъртане под ъгъл 90 градуса.

Коментар