Пощите и „К и K Електроникс” се конкурират за декодерите

„Български пощи” ЕАД и „К и К електроникс” се конкурират във втория етап от доставката на декодери за цифрова телевизия

„Български пощи” ЕАД и „К и К електроникс” се конкурират във втория етап от доставката на декодери за цифрова телевизия

Ценовите оферти за втория етап от доставката на декодери за цифрова телевизия срещу ваучери бяха отворени днес в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

До този етап на процедурата бяха допуснати „Български пощи” ЕАД и „К и К електроникс”. Двете дружества са подали предложения за трите обособени позиции на обществената поръчка – съответно за територията на Северен централен район (Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Силистра), Югозападен район (Благоевград, Кюстендил, Перник, общините в София град, с изключение на Оборище, и Софийска област) и Югоизточен район (Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол).

„Български пощи” предлага цена за обслужване 0,8% от стойността на продадените устройства. Цените за декодери са съответно 36,12 лв. без ДДС за ефирна телевизия, 25,71 лв. за спътникова и 40,85 лв. за кабелна платформа.

Предложението на „К и К електроникс” е за 1 процент такса обслужване и съответно 32,92 лв. без ДДС за декодер за наземна цифрова ефирна телевизия, 28,25 лв. за спътникова и 24,92 лв. за кабелна. Класирането ще бъде обявено след анализ на офертите.

Коментари по темата: „Пощите и „К и K Електроникс” се конкурират за декодерите”

добавете коментар...

  1. :о)

    Имах си хас Цеко и К и К Електроникс да не са допуснати на този етап в търга 😉

  2. vs

    Това чудо може да стане с предварителна уговорка с кореспондента и малка програмка. Но не всички кореспонденти има желанието. За възможностите няма да говорим, защото всеки има.

Коментар