Започват опашките за новия iPhone

Най-нетърпеливите фенове на Apple вече заемат места пред магазина на Пето авеню в Ню Йорк, очаквайки новия iPhone

Най-нетърпеливите фенове на Apple вече заемат места пред магазина на Пето авеню в Ню Йорк, очаквайки новия iPhone

Във вторник, 10 септември, Apple ще представи новия си смартфон. И въпреки, че продажбите на устройството вероятно ще започнат по-късно, нетърпеливи потребители вече извиват опашки пред култовия магазин Apple Store на Пето авеню в Ню Йорк.

Според MacRumors.com обаче, става въпрос не толкова за фанатични последователи на Apple, колкото за хора, които участват в рекламни промоции. В подобни случаи места на опашките заемат и спекуланти, надяващи се да продадат изгодно мястото си.

Същевременно, проучване на Ask.com сред над 4000 притежатели на iPhone разкрива, че 46% от тях планират да си купят новия модел веднага след старта на продажбите. 60% са заинтересовани повече от флагманския iPhone 5C, отколкото от очаквания евтин пластмасов модел.

40% от анкетираните искат по-дълго време за автономна работа от новия iPhone, а 34% се интересуват от възможността за разблокиране на устройството с помощта на скенера за пръстов отпечатък.

Очаква се на 10 септември Apple да представи две версии на новия смартфон – флагмански модел iPhone 5S и по-евтин iPhone 5C с пластмасов корпус. Продажбите на устройството ще започнат най-вероятно на 20 септември на определени пазари.

Коментари по темата: „Започват опашките за новия iPhone”

добавете коментар...

  1. (:

    В MacRumors обрисуват доста по-различна картинка. Един от съществените детайли, който туке пропуснат е, че това е “promotional stunt”.

  2. Българин

    Ето едно клипче за новия iPhone 5S
    http://www.youtube.com/watch?v=1sIWez9HAbA

  3. (:

    ХАХАХАХАХАХА! Леле, откъде намирате такива малоумно-дебилни статии да преписвате?!

    Вече се били редели пред магазините … а, се очаква продажбата на устройствата да започне на 20-ти или 21-ви. Имат да почакат само 12-тина дни.

    Знам, че изключително много държите да изкарате феновете на Apple зомбирани и пълни олигофрени, но тази статия е направо обида към интелигентността на читателите.

    Единственото струпване на хора около Apple Store е покрай откриването на нов магазин в района на Stanford. Но, хората са отишли на откриването на магазина, не заради iPhone.

Коментар