5000 евро за победител във фотоконкурс на vivatel

Награда в размер на 5000 евро спечели Тодор Янков за снимката си „Двойка гларуси” във фотоконкурса на vivatel “Еко Фокус”, съобщиха от мобилния оператор.
Останалите шест финалисти, които печелят награди по 2000 евро, са: Свилен Панайотов за снимката „Гнездо на антарктическа скуа, о. Ливингстън, Антарктика”; Виолетка Карушева – „Макове”; Йордан Симеонов – „Рилски езера”; Силвия Гурмева – „Стара планина”; Лора Желязкова – „Интимно”; и Ивайло Чилингирян със снимката „Залез край морският бряг”.
Седемте финалиста бяха избрани от първоначална селекция от 24 снимки, определени след едноседмичен вот на публиката на интернет сайта на vivatel и отговарящи на предварително зададените в регламента условия.
Победителите във финалната фаза на фотоконкурса на мобилния оператор бяха определени от жури, в което участваха творческите директори на обслужващите рекламни агенции на БТК и vivatel, както и представители на мениджмънта на двете компании.
Снимките на 7-те победители ще бъдат използвани за създаване на календар на БТК Груп за 2008 г. от рециклирана хартия.
vivatel обяви националния фото конкурс под надслов „Еко фокус” в средата на септември 2007 г. Темата, на която трябваше да бъдат посветени творбите в конкурса, бе „Природата на фокус”. За участие се допуснаха само авторски снимки, които не са показвани публично преди или по време на конкурса.

по темата: „5000 евро за победител във фотоконкурс на vivatel”

добавете коментар...

  1. Наблюдателен

    Три от снимките на победителите в конкурса Екофокус на Вивател не фигурират в първите 24 класирани след гласуването топ снимки. Все още можете да проверите. Това е сериозно нарушение на обявения регламент от страна на Вивател. Очакват се съдебни дела.

Коментар