Видео наблюдение за ADSL абонатите у нас

Всеки потребител на услугата БТК ADSL вече ще може сам да наблюдава през Интернет своя дом или офис отвсякъде и по всяко време. Това е възможно с новата услуга на телекома – БТК ADSL Eye.
Решението представлява IP камера, свързана към ADSL услугата на клиента. Камерата може да бъде поставена на всяко избрано от потребителя място и да излъчва видео-изображение, достъпно за наблюдение през Интернет от всяка точка на света, посочиха от телекома.
По време на БАИТ Експо компанията ще предлага БТК ADSL Eye безплатно на всички потребители на викосокоростния ADSL интернет, ако заявят своя пакет за две години. Услугата ще е достъпна и след края на изложението. На клиените няма да се налага да купуват устройството, а ако желаят ще го получат като допълнение към своя БТК ADSL пакет срещу 5 лв. на месец при 24-месечен договор или 10 лв. на месец за едногодишните договори.
"Активирането и поддръжката на БТК ADSL Eye се прави изцяло на български език чрез уебсайта my.contact.bg. Настройката се извършва чрез удобен за ползване уеб интерфейс. Така активирането на продукта ще изисква минимални усилия от страна на клиента", поясни мениджърът "Развитие на продукти и услуги" в БТК Иван Симеонов.
Както всяка услуга, свързана с ADSL платформата на телекома, БТК ADSL Eye има 24-часова поддръжка от БТК ADSL Helpdesk. При технически проблем с устройството БТК го заменя с ново, посочиха от телекома.

Коментар