Поликомп откри партньорската си академия

В партньорската академия на Поликомп се обучени стотици търговци от български фирми

В партньорската академия на Поликомп се обучени стотици търговци от български фирми

Поликомп стартира за седми пореден път своя проект „Партньорска академия – Поликомп”. Инициативата се наложи сред дилърите като форум, на който те получават информация за успешно стартиране на ИТ проекти и подробности за нови продукти и решения от световните ИТ брандове.

Седмата сесия на академията беше открита с обучение на NetApp – най-новия партньор на дистрибутора и лидер сред производителите на мащабируеми файлово-базирани дискови масиви. Продуктите на NetApp помагат на компаниите по света да съхраняват, управляват, защитават и задържат един от най-ценните си активи – информацията.

Поликомп, в ролята на дистрибутор на едни от най-големите световни производители на ИТ продукти,  осигурява на дилърите специализирани обучения, консултации и демонстрации на решенията, които предлага, както и кредитни линии, специални маркетингови програми и логистична подкрепа.

В проекта „Партньорска Академия – Поликомп“ досега са участвали близо 700 търговци от български фирми и редица чуждестранни лектори. Обученията се провеждат в учебния център в офис-сградата на дистрибутора в София.

Коментар