iOS приложение Eventyard дава шанс на артисти и музиканти

Мобилно приложение за iOS устройства създава възможност за международна самореклама на независимите артисти и музиканти. Eventyard, разработка на едноименната българска компания, показва вълнуващи събития на всеки, който пътува и търси независимо и ценно съдържание, като например „indie” артисти или малки почти неоткриваеми клубове. По този на потребителите няма да се налага да теглят различни приложения навсякъде, където отиват, съобщи Олег Кабакчиев, съосновател на Eventyard.

Eventyard показва ценно информация за артисти и малки клубове

Eventyard показва ценна информация за артисти и малки клубове

Само за една вечер са регистрирани огромен брой сваляния от София, Лисабон, Лондон, Берлин – градовете, в които  големи артисти използват продукта на българската фирма. Музикантите и клубовете, които добавят свои предстоящи предавания в Eventyard, се увеличават и използват приложението, за да се откроят от тълпата. Предстои локализация на приложението на сръбски и позициониране в Белград.

Основателите на Eventyard са перфектна симбиоза между мечтател („човекът идея” Кирил Велков със силен ИТ бекграунд и медийна закалка), DJ с мрежа от независими организатори на събития (Олег Кабакчиев, който е сериен предприемач също със силна медийна закалка), онлайн маркетолог с много опит (Александра Николова, бивш маркетинг вицепрезидент на XS Software) и наистина невероятни разработчици (Християн Николов – “батман” има повече от 8 години опит в широка гама от ИТ проекти).

Екипът също така включва много талантлив дизайнер и разработчик (Чавдар Грудев) и нинджа разработчик (Васил Манолов), както и силно мотивирани стажанти, разположени в няколко европейски града, които обичат както отбора, така и проекта.

Eventyard беше избран в първата партида от стартиращи компании, финансирани от Eleven Startup Accelerator. Проектът е получил финансиране в размер на 100 000 евро от Eleven и в момента е на етап Seed, очаквайки нови инвеститори.

Коментари по темата: „iOS приложение Eventyard дава шанс на артисти и музиканти”

добавете коментар...

  1. KidsPlay.bg

    Браво!

Коментар