ЕRP.BG: Мобилността носи предимства в продажбите

Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети е едно от предимствата на мобилността при ERP системите

Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети е едно от предимствата на мобилния подход при ERP системите

Разработчикът на бизнес софтуер ERP.BG представи решение за мобилни продажби на форума „CRM Мобилност и нови канали за продажби”, проведен миналата седмица в София с участието на водещи експерти в сферата на CRM технологиите и представители на няколко десетки компании от различни сектори.

Бъдещето не е в простото създаване на мобилно приложение към една система за управление на бизнеса, а в цялостния подход и изграждането на едно напълно мобилно бизнес решение. По този начин се постига оптимизация за мобилни устройства на всички компоненти от системата и тя няма ограниченията, които едно мобилно приложение има, обясни Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

Разработената от ERP.BG система за управление на бизнеса EnterpriseOne включва всички компоненти на съвременното ERP решение: CRM модул, бизнес анализи (BI), управление на производство, счетоводство, склад и други, като всички те са изцяло оптимизирани за мобилни устройства и чувствителни на докосване екрани. Това позволява на мениджърите да управляват в движение дори много големи предприятия или групи от предприятия.

Аржентински акцентира и върху предимствата за продажбите, които предоставя мобилността. CRM модулът на системата EnterpriseOne, например, позволява на търговските екипи да представят своите продукти в реално време, без значение къде се намират, да получават достъп в реално време до цялата свързана информация и да изготвят цялостни оферти още докато са при клиента. При това тези оферти се записват веднага в системата и стават видими за всички оторизирани потребители на ERP системата, без значение къде се намират.

Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети, както и много по-доброто управление на натоварването на сервизните екипи също са сред предимствата на подхода, използван от ERP.BG.

Коментар