М-Тел дава безплатно 100 минути видео разговори

М-Тел дава безплатно 100 минути видео разговори
Промоцията важи при покупка на Sony Ericsson K600i
03-07-2006
М-Тел стартира 3G промоция, която ще даде възможност на абонатите на оператора да провеждат безплатни видео разговори помежду си. През месец юли всеки може да се възползва от промоцията, като закупи мобилен телефон Sony Ericsson K600i със SIM карта за 349 лв., съобщават от МТел.
В цената са включени по 100 безплатни минути за видео разговори в продължение на 6 месеца. Настоящите клиенти на оператора могат да закупят и само телефон на изплащане за 12 или 24 месеца на месечни вноски съответно от 26,40 или 12 лева, като ще получат 600 безплатни минути за видео разговори.
От началото на март видео услугата е достъпна в мрежата от трето поколение на оператора. Клиентите на М-Тел вече могат да провеждат видео разговори в София, Албена, Бургас и по-големите курорти по южното Черноморие – Слънчев бряг, Несебър, Китен, Созопол и др.
От следващата седмица мрежата от трето поколение на оператора ще покрие Варна и курортите по северното ни Черноморие – Св. Св. Константин и Елена, Журналист, Златни пясъци и др.

по темата: „М-Тел дава безплатно 100 минути видео разговори”

добавете коментар...

  1. Емо

    Това е добра промоция! Жалко, че в Силистра няма покритие. Много бизнесмени и студенти биха се възползвали от нея, а защо не и деца. Всеки родител иска да знае-види къде и неговия син или дъщеря.

Коментар